Even voorstellen

Aangenaam, ik ben Nieke Siekman-Bouman, geboren in 1982 in de buurt van Amsterdam. Ik ben een vriendelijk, sociaal en optimistisch mens. Ik ben getrouwd en woon sinds enkele jaren met veel plezier in Hilversum. 

Als kind ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in het gedrag en het psychisch welzijn van mensen en dieren. Na de middelbare school heb ik eerst de opleiding Maatschappelijk werk en Dienstverlening en daarna de opleiding Sociaal Juridisch Medewerker gevolgd. Van beide heb ik het diploma behaald. 

Daarna heb ik mijn diploma HBO Psychologie behaald aan de Hogeschool Hanzesteden te Deventer. 


Tijdens deze opleiding maakte ik door middel van een stage bij de crisisopvang kennis met het werk van de schuldhulpverlening. Dit beroep sprak mij erg aan waarna ik dit beroep zelf ben gaan uitoefenen. Na 8 jaar met veel plezier als schuldhulpverlener gewerkt te hebben, voelde het als de juiste tijd om voor mijzelf te beginnen in een iets ander werkveld. 


Om mij verder te ontwikkelen als budgetcoach, heb ik de basisopleiding Budgetcoaching van Learncare Academy gevolgd en het certificaat behaald.  


Ik heb mij daarna verder gespecialiseerd om als zelfstandig beschermingsbewindvoerder en mentor te kunnen werken en ik doe dit met veel plezier. Ook blijf ik mijn kennis omtrent Inkomstenbelasting, toeslagen en sociale voorzieningen up to date houden middels verschillende opleidingen. Ik heb ervaring in het beheren van een PGB administratie en het opstellen van zorgovereenkomsten.